Zpět na úvodní stránku

Prohlášení o přístupnosti

Dokument obsahuje prohlášení o přístupnosti webové prezentace obce Černilov, popis používaných nestandardních formátů a kontakt na technického správce webu.

Webová prezentace obce Černilov je vytvořena tak, aby splnila pravidla tvorby přístupného webu. Forma uveřejňovaných informací je v souladu s vyhláškou č. 64/2008 Sb., o formě uveřejňování informací souvisejících s výkonem veřejné správy prostřednictvím webových stránek pro osoby se zdravotním postižením (vyhláška o přístupnosti), a splňuje všechna pravidla uveřejněná v příloze této vyhlášky.

Pro popis všech informací na tomto webu je použit značkovací jazyk HTML5, pro popis vzhledu pak stylový předpis CSS3.

Informace prezentované v jiných formátech

Na tomto webu jsou některé informace dostupné v jiné než textové či hypertextové podobě. Jedná se především o přílohy článků a dokumenty v sekcích Dokumenty, Formuláře, Vyhlášky aj.

Dokumenty se mohou vyskytnout v těchto formátech:

PDF - pro tento formát je volně ke stažení prohlížeč Adobe Acrobat Reader.

DOC(X), XLS(X), PPT(X) - solečnost Microsoft poskytuje ke svým produktům řady Office volně ke stažení prohlížeče.

ZIP - některé dokumenty mohou být z důvodu velikosti komprimovány. Na internetu je velké množství programů, které dokážou tento formát dekomprimovat.

RSS kanál obce Černilov

Návštěvníci stránek mohou využít RSS kanál, díky kterému mohou odebírat novinky z webových stránek obce. Odběr kanálu je možný pomocí speciálních RSS čteček (návod v nápovědě k těmto programům) nebo pomocí programu Internet Explorer (automatické přidání). V současnosti nabízejí webové stránky jeden RSS kanál:

RSS kanál Úvodní strana - odběr novinek z rubriky Všechny aktuality. K odběru RSS kanálu se můžete přihlásit kliknutím na tento odkaz nebo na odkaz v patičce (pouze při zobrazení úvodní strany).

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace o problémech, na které narazíte při používání tohoto webu, můžete poslat na adresu správce serveru - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Hlášení rozhlasu

• Újezdecké posvícení 17-08-2017 07:57

Spolek přátel Újezda si vás dovoluje pozvat na Újezdecké posvícení, které se bude konat v klubovně spolku v sobotu 19.8.2017 od 17.00 hodin. Je připravená tombola, živá hudba, občerstvení, opékání kýty a další překvapení. Vstup je zdarma.

Rozklikávací rozpočet

Mapový server GObec